0161431632 info@uytdehaag.nl

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Uytdehaag  B.V. is een middelgroot schildersbedrijf waar met enthousiasme het vakmanschap in ere wordt gehouden en men bovendien een prettige werkplek wil creëren voor goed opgeleide vakmensen. Het bedrijf heeft door de jaren heen een heel unieke klantenkring opgebouwd: kerken, paleizen, monumenten, verenigingen van eigenaren, zakelijke opdrachtgevers, maar ook veel particulieren vonden hun weg naar Uytdehaag!

Met onze medewerkers zijn wij in staat zowel grote als kleine werken uit te voeren. Door langdurige dienstverbanden komt het voor dat een klant na 10 jaar dezelfde schilder aan zijn huis ziet schilderen, dat schept een band en versterkt het vertrouwen dat uw onderhoud in goede handen is.

Onze vakmensen zijn goed geschoold en herkenbaar aan hun bedrijfskleding, Ze zijn beleefd en vakkundig. Zij zijn betrokken en werken toegewijd aan uw kostbare bezit, volgens een opgezet plan dat geheel past bij uw wensen en eisen.

Ook tijdens de uitvoering blijkt dat er een erkend schildersbedrijf aan het werk is. Zo kan het dat opdrachtgevers vragen om vooral reclame te maken met het uitgevoerde werk aan hun object; ook zij zijn( net als wij) trots op het bereikte resultaat!

Neemt u gerust de proef op de som en u zult aangenaam worden verrast.

 

 

Wilt u meer weten of ontvangt u graag een offerte?

Contactgegevens

Uytdehaag B.V.
Eikbergseweg 10a
4854 NH Bavel/Breda
Nederland

(0161) 43 16 32

info@uytdehaag.nl

 aangesloten bij: