0161431632 info@uytdehaag.nl

Organisatie

Geschiedenis & toekomst

Schildersbedrijf Uytdehaag werd opgericht in 1975 en bestaat dus al meer dan 40 jaar.

In die 40 jaar heeft het bedrijf zijn sporen wel verdiend. Vele aansprekende werken werden uitgevoerd zoals kastelen en paleizen maar ook veel scholen en kantoren weten de weg naar Uytdehaag te vinden. Kroon op het werk is wel paleis Soestdijk waar interieurwerk werd verricht voordat dit koninklijk paleis voor het publiek werd geopend

Het schilderen van kerken is een specialiteit van Uytdehaag uit Bavel! Meer dan 40 kerkgebouwen werden geschilderd, meestal exterieur maar ook werden diverse kerken aan de binnenzijde geschilderd en gedecoreerd. Meest markante kerk is wel de Grote of OLV kerk te Breda die in 2015/2016 werd geschilderd.

Particulier werk is als vanzelfsprekend een belangrijke markt voor ons. Grote of kleine huizen: voor elke woning heeft Uytdehaag de beste oplossing voorhanden.

In de afgelopen jaren zijn twee zonen van de huidige eigenaar ingestroomd om het bedrijf over te gaan nemen. Met het oog op de toekomst is het voortbestaan en de dienstverlening dus verzekerd en kunnen langdurige relaties worden gecontinueerd en uitgebouwd. Hun inzichten en het nieuwe elan staan borg voor een eigentijdse invulling van ondernemen in de nieuwe tijd.

Zo zal werken met schildersbedrijf Uytdehaag, ook voor u een aangename ervaring zijn

 

Bas Schuurmans
Manager / Coördinator

Persoonlijke tekst Bas

Tim Schuurmans
Calculator / Werkvoorbereider

Persoonlijke tekst Tim

Wilt u meer weten of ontvangt u graag een offerte?

Contactgegevens

Uytdehaag Schildersbedrijf Bavel B.V.
Eikbergseweg 10a
4854 NH Bavel/Breda
Nederland

(0161) 43 16 32

info@uytdehaag.nl

Banner

OnderhoudNL_logo